La globalització

Divendres a la nit tot escoltant per Catalunya Ràdio el programa esportiu els millors anys de la nostra vida ens en vam assabentar.

El club de Rugby Enginyers del Poble Nou de Barcelona va decidir la temporada passada abandonar la lliga espanyola de rugby i ingressar en una lliga regional anglesa anomenada Super Premiere Greene King del comtat de Hertfordshire,.

Cansat dels maltractes i de la caspa de la Federació Espanyola, es va posar en contacte amb la lliga anglesa, van fer números i es van posar en contacte amb Ryanair pel fet que ha de fer dos desplaçaments al mes a Anglaterra, i fins al moment aquesta ja és la segona temporada i oli amb un llum.

Fa pocs dies, el president de la companyia es va fotografiar a l’aeroport de Girona i Reus, embolcallat amb senyera i barretina, curiós personatge, i aquí amb el tema de la T-Sud ens prenen el pèl dia sí, dia també.

El professor Ramon Tremosa ho ha dit una vegada i una altra, la globalització és una oportunitat per als catalans, si en Joan Ridao volia desconnectar d’Espanya que es posi en contacte amb el president de l’esmentat club.

I una cosa, segurament la indigència  i la ganduleria intel·lectual dels cosmopolites guanyaran a Catalunya les eleccions del dia 9 de març, la junta directiva i el president del club també els podrien donar una altra lliçó de cosmopolitisme a aquesta colla de trepes, els quals ser cosmopolita s’acaba a la Puerta de Sol.

I per acabar, el catalanisme segons les enquestes el dia 9 de març segurament sortirà escaldat, que vagin prenent nota i poca broma, els últims 8 anys s’ha fet el préssec i el ridícul, cal una renovació ja, cal un canvi de cultura i de visió del món, i sobretot cal posar-se d’esquenes a Espanya i mirar el món com ho fa el club del Poble Nou.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.