On és la por?

PP i PSOE – no són lo mismo-. Malament quan han de negar que no són el mateix, els deu venir Josep Pla a la memòria.

S’han neguitejat amb la independència del Kosovo, diuen que Catalunya i Euskal Herria són realitats diferents, no parlaré dels bascos  avui, però pel que fa Catalunya i tant que ho és diferent, diferent en gairebé tot.

Però sobretot, en el fet que polítics com Dolors Nadal, Daniel Sirera, Carmen Chacon Manuela De Madre, Teresa Cunillera, Miquel Aguilà, i tot un reguitzell de polítics espanyolistes tenen preu, com a bons mercenaris tenen el seu preu, ara treballen per Espanya, i viuen molt bé de fer aquest servei, demà qui sap.

Potser es pot girar la truita, de fet si tenim en compte resultats electorals i sociologia a Catalunya, PP i PSOE –són el mateix- no haurien de tenir cap por.

Però la tenen, ens coneixen a la perfecció. Pedagogia? No ens feu riure, no ens coneixen perquè hem fet pedagogia, ens coneixen perquè des del Compromís de Casp sempre han trobat destinataris a l’hora de buscar venuts, llepaculs, botiflers i miserables, i algun dia poden canviar de comprador.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.