És la menjadora, president

Pasqual Maragall va crear Ciutadans pel Canvi, Estiuejants pel Canvi com deia el malaurat Ramon Barnils. Ho va fer, ingenu d’ell, com a plataforma de la societat civil per posar fi a 23 anys de nacionalisme i de maneres de fer viciades al poder. També ho va fer per demostrar que l’apartxic del partit no el controlava; partit del qual va ser president, però que no en va exercir mai, atès que està i estava controlat per l’aparell del Baix Llobregat i per Madrid directament, com moltes coses a Catalunya: a molts la dependència els fot calents.

Ara que a Maragall l’han traït els mateixos que volien oxigenar el Palau de la Plaça Sant Jaume, a Maragall se li va ocórrer crear al Partit Català Europeu, com una nova alternativa al sistema putrefacte de partits a Catalunya i la seva relació amb el poder. 

Com era d’esperar, ha anat a cercar a aquests immaculats personatges de la societat civil que volien canviar la manera de fer, els Estiuejants pel Canvi, però ara estan a l’ombra i a la tranquil·litat que dóna treballar per l’agència de col·locació més gran de Catalunya i Espanya —amb artistes decrèpits inclosos— el PSOE,  i li han dit que no els maregi massa. 

Si president, és la poltrona, la menjadora, vostè ho hauria de saber.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.